sv Rood Wit Zaanstad weer kanshebber voor titel na zege op koploper BSM

Bennebroek- Zondag 4e klasser sv Rood Wit Zaanstad heeft goede zaken gedaan. In Bennebroek wonnen de Zaandammers met 2-4 van koploper BSM. En door deze zege is sv Rood Wit Zaanstad terug in beeld om de titel in de 4e klasse -D. ZVV Zaandijk won verrassend van RCZ maar ook vvv Westzaan won en is de koploper op slechts één punt genaderd. Kortom de strijd om de titel ligt helemaal open waardoor de spanning toeneemt en de Rood Witten van trainer Levinho Wijdenbosch het in deze poule nog wel eens heel erg spannend kan laten worden.
Het commentaar van Levinho Wijdenbosch: Wij speelden een zeer goede eerste helft en hadden de wedstrijd onder controle, alleen jammer dat we een onnodige vrije trap in de 45ste minuut weggaven waardoor het 1-2 werd.
In de tweede helft pakten we het weer goed op om vervolgens niet de wedstrijd op slot te gooien door de 1-4 te noteren. Daardoor bleven ze hoop houden en maakten ze de 2-3 in de 80ste minuut en wij gelukkig nog een paar minuten voor tijd de 2-4. Uiteindelijk toch een mooie overwinning voor ons op deze zonnige dag. Voor de wedstrijd tegen zvv Zaandijk zei ik al dat we van BSM en RCZ nog een paar punten konden gaan pakken. Dat kwam uit en het einde van het seizoen wordt nog spannend.”
Op zondag 1 mei staat er een kraker op het programma. Het rood wit van RWZ tegen dat van vvv Westzaan. De Zaandammers zullen moeten winnen om in het spoor van de koploper en diens achtervolgers te blijven. Dat kan wel eens een heel erg interessant duel worden op sportpark Poelenburg. Een week later op zondag 8 mei speelt vvv Westzaan wederom een topper wanneer het RCZ in Westzaan zal ontvangen.