Kampioenen: vv Assendelft 7. Ook een beetje feest voor teams SVA

Assendelft- De voetballers van de (kelder) 8e klasse zondag van vv Assendelft hebben de boel behoorlijk op stelten gezet. De ploeg uit Assendelft Zuid won zoals verwacht van het laag geklasseerde Vitesse`22 12. Een mooie dag om kampioen te worden. Bij vv Assendelft was er al een feestweek aan de gang naar aanleiding van het 125 jarig jubileum.
Op de website van SVA uit Assendelft konden we lezen dat de rivaliteit die er vroeger heerste steeds minder aan het worden is: “En dan staat er ook zomaar een platte kar op het parkeerterrein van SVA. Niet met rood-wit maar een kar vol met VVA 7 – spelers die deze zondag kampioen waren geworden. Mannen, van harte! Het biertje van SVA heeft jullie vast wel gesmaakt.
SVA 6 speelt bij dit team in de competitie en de onderlinge wedstrijden zijn altijd een groot feest. Vandaar ook dat het zesde afgelopen zondag meteen na afloop naar VVA snelde om het feest daar mee te vieren. En SVA 2 zat er ook al na hun gewonnen wedstrijd tegen VVA 2. Daarbij zaten de VVA-veteranen op hun beurt weer gezellig aan een biertje in de SVA kantine na hun gewonnen wedstrijd tegen de veteranen van SVA. Wat is het voetbal in Zaanstad toch mooi.”