Justin Valk keert terug bij KFC

Koog aan de Zaan- Vanuit de jeugd van KFC naar het eerste elftal en vervolgens vrij snel door naar FC Lisse. Via VVSB en ZCFC weer terug op ‘het oude nest’. Komend seizoen speelt Justin Valk weer bij KFC en kunnen ze in Koog aan de Zaan weer genieten van zijn cross-passes en gedrevenheid. Vooral dat laatste moet de jonge garde inspireren om altijd alles te geven en de kleuren van KFC met verve te verdedigen. Volgend seizoen zal hij samen met Merlijn Hersche de rood blauwe kleuren dragen en daar is ook de nieuwe trainer Rene Reijinga zeer content mee.
Met de 30 jarige verdediger Justin Valk (28) heeft KFC een flinke versterking in huis gehaald. De Zaandammer speelde acht seizoenen in de topklasse en later tweede en derde divisie bij FC Lisse en VVSB. Doordat er twee jaar geleden een kleine kwam wilde Valk in de buurt voetballen. Hij koos voor ZCFC omdat daar een aantal goede vrienden van hem speelden- dat waren Jeroen Hendriks, Quint Rempt, Brian Meijer en Oscar Koolmees.
In Zaanstad begon Valk met voetballen bij KFC waarna hij twee jaar voor Hellas Sport (dat fuseerde tot FC Zaandam en nu verder gaat als ZVC`22)speelde. Beide verenigingen wisten hem eerder al eens te benaderen. Ook voetbalde hij een periode in de jeugd van Ajax.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl