Zaanse Lente Experience voor de jeugd vanaf 6 jaar: Meivakantie gevuld met sport, cultuur en lifestyle ervaringen

Zaanstad- Nieuwe ervaringen opdoen, vrienden maken en genieten? Dat kan op de Zaanse Lente Experience. In de meivakantie is er een afwisselend programma voor de Zaanse jeugd met sport, spel, kunst, cultuur, voeding en lifestyle activiteiten.
Sportbedrijf Zaanstad, sportverenigingen en cultuur- en lifestyleorganisaties zorgen samen voor leuke educatieve workshops. Van Krommenie tot Zaandam-Zuid overal kunnen kinderen aansluiten bij de GRATIS Zaanse Lente Experience. Op een speelse manier worden vaardigheden geleerd en worden de kinderen enthousiast gemaakt voor nieuwe activiteiten.
De special experience biedt gezelligheid voor kids met en zonder beperking
Sporten en spelen verbindt kinderen met en zonder beperking op de Special Experience. Juist het samen plezier maken zorgt voor een leuke en ontspannen middag. Alle kinderen zijn vrijdag 6 mei van 13:00 tot 16:00 uur uitgenodigd op het buitenterrein van het Topsportcentrum in Koog a/d Zaan, voor een onvergetelijke middag met onder andere voetbal, schminken en dansen. Aanmelden voor de Special Experience kan op www.zaanse-experience.nl
Plezier met peuters en kleuters
Voor kinderen van 3, 4 en 5 jaar is er deze vakantie twee keer de Zaanse Mini Experience. Donderdag 28 april in sportcentrum Trias en donderdag 5 mei in sporthal Zaanstad-Zuid, beide ochtenden zijn van 10:00 tot 12:00 uur. Op het programma staan peuterjudo, trommelen, gym en nog veel meer.
GRATIS Proeflessen
Sportverenigingen verzorgen de sport workshops op de Lente Experience. Wanneer kinderen geïnteresseerd zijn in een bepaalde sport kunnen zij zich aanmelden voor Kies je Sport Zaanstad en kosteloos proeflessen volgen.
Meer informatie op www.zaanse-experience.nl
Informatie over de exacte locaties en aanvangstijden is te lezen op www.zaanse-experience.nl. Iedereen die deel wil nemen aan de Mini of de Special Experience vragen wij om zich vooraf aan te melden via de website. Voor de andere dagen is aanmelden niet nodig.


Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl