Briljante 1e helft WSV 1930 genoeg voor zege op sv Meervogels`31

Wormer- In de 3e klasse B heeft WSV 1930 in een prima duel op overtuigende wijze met 2-0 gewonnen van Meervogels`31. De Wormers speelden een beste eerste helft en zetten daarmee de ploeg uit Akersloot opzij. Door de zege komt de ploeg van trainer Rob Hersche uit de gevarenzone. En al vier duels op rij pakte de ploeg punten. In de laatste twee thuisduels werd er tweemaal van subtoppers gewonnen. dat was tegen sv Meervogels`31 en sv Vrone. Maandag 2e paasdag speelt WSV 1930 wederom tegen Meervogels`31, dan alleen in Akersloot.
De eerste helft was misschien wel de beste van het seizoen en de thuisploeg verraste sv Meervogels`31 met aanvallend voetbal waar de Akersloters zich weinig raad mee wisten.
In de tweede helft nam de storm van de thuisploeg iets af en kon sv Meervogels druk zetten. Desondanks bleven de echte kansen om terug in de wedstrijd te komen uit. Ook na rust stroopten de groenzwarten de mouwen op en kon het de overwinning over de streep te trekken. Het publiek zag een ander WSV 1930 waarbij de wil om te winnen overduidelijk aanwezig was.
Arnout van Oers scoorde de 1-0 openingstreffer. Luuk Mol besliste het duel in de 2e helft via een Akersloter been, diep in blessuretijd. Dit keer geen treffers van de in vorm verkerende Daan van der Putten. Hij hielp zijn ploeg vorige week met maar liefst 4 treffers aan de 5-2 zege op sv vrone.
Donderdag 14 april 2022: 3e klasse-B
WSV 1930 – sv Meervogels`31 2-0 (1-0)
Doelpunten WSV 1930: Van Oers, Mol.