WSV 1930 jeugdleden zoeken naar paaseieren op eigen sportcomplex

Wormer- Op het eigen WSV sportcomplex aan de Middenlijn 1 in Wormer was het goed zoeken geblazen en bovenal genieten voor de jongste jeugd. Er was door de club een gezellige Paas Bingomiddag voor de jeugd georganiseerd en daarbij vielen ook nog eens mooie prijzen te winnen. En daar deden de jonge enthousiastelingen het voor.
Daarna was het paaseieren zoeken geblazen en degene die het zilveren ei vond, won een grote chocolade paashaas. Met dank aan de DekaMarkt Wormer en de evenementencommisie van de club kon er van een geslaagde middag worden gesproken. En nu dan maar aftellen en op naar het aankomend- zonnig verwachte- paasweekend! En in het aankomend weekend zal er ook nog eens volop gevoetbald worden door tal van WSV 1930 voetbalteams.
Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl