30e luilak polderloop Jisp op vrijdag 3 juni

Jisp- De inschrijving voor de Luilakpolderloop is gestart en op vrijdag 3 juni is het dan eindelijk weer zo ver. De 30e editie van de Luilakpolderloop in Jisp staat voor de deur. Voor hardlopers een uitgelezen mogelijkheid om te genieten van de mooie omgeving in en rondom Jisp en Wormerland.
Mis dit event niet, ga trainen en vul nu het inschrijfformulier in op de vernieuwde website van voetbalvereniging vv Jisp op www.vvjisp.nl
De organisatie in Jisp hoopt op een record aantal lopers met welke ze na afloop bij VV Jisp mogen ontvangen om te vieren dat deze prachtige lokale loop door het Wormer- en Jisperveld 30 jaar bestaat.
Snel inschrijven dus en een startbewijs reserveren. De organisatie van de Luilakpolderloop hoopt een ieder te verwelkomen op vrijdag 3 juni. Volg Luilakpolderloop nu ook Facebook voor het laatste nieuws en informatie met betrekking tot het evenement.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl