KNVB en Ceelen voor controle bij vv Knollendam

Oostknollendam- Veelal op maandag valt er altijd wel iets te doen voor het heren MOPPERS. De maandag ochtendploeg heeft altijd wel iets op het lijstje staan. Want onderhoud moet gepleegd worden. Maar afgelopen maandag 11 april was er wel een hele speciale gast op bezoek in Oostknollendam. De verwachting is dat er ook volgend seizoen weer mag worden gevoetbald.
Veld gekeurd
Bijzonder bezoek op maandag op het Knollendammer sportcomplex. Sports Labs kwam langs in Oostknollendam. Dit alles voor de controle van het fraaie hoofdveld. Dit alles door een KNVB-vertegenwoordigster en met de vraag of het voetbalveld nog veilig is. Ze liet er geen (kunst)gras over groeien. Alles werd bestudeerd, bekeken en bemeten; en de grondmonsters genomen. Van de vernielde dug-out en een gehavend reclamebord werden foto’s gemaakt. Op de foto het bewijs van de komst van de KNVB-dame en de Ceelen meneer.
Sports Labs over zichzelf. ”Voldoet uw accommodatie aan de hoogste standaard voor wedstrijden; en voldoen de eigenschappen en veiligheid aan de laatste normen? Wilt u het weten? Keuren!”
Foto met een verhaaltje.
Voordat de keuring maandag begon, ‘sleepte’ de vaste man van de firma Ceelen- legde eerder het vv Knollendam kunstgras aan in 2010- het veld. Hierdoor kon de controle later vlot verlopen.
Jaarvergadering Knollendam
Op donderdag 28 april zal er weer een jaarvergadering zijn bij de plaatselijke vv. Het mag weer, na twee jaar corona-ellende. Er wordt wat vroeger begonnen dan anders, om 21.00 uur. De agenda volgt later.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl