Tussen de buiten door op sportpark Watering

Wormerveer- De trouwe volgers van voetbalvereniging Fortuna Wormerveer weten dat er door tal van mensen keihard gewerkt wordt om het complex in topconditie te houden. Hulde aan alle vrijwilligers. Dinsdagochtend keek de bouwploeg redacteur Kees Klinkenberg verdacht aan: ‘Dit had een mooi leerlingenproject kunnen zijn’ maar Klinkenberg als leerling bij een bouwproject; linke soep.
Klinkenberg verklaart: “Natuurlijk heb ik veel van mijn vaders genen meegekregen. Hij was een allround bouwer. Twee rechterhanden en – als bekend bij velen – slechts een oortje. Vandaar ook zijn bijnaam. Nu heb ik de beschikking over twee oren- al hoor ik lang niet alles- en twee linkerhanden. Dat u dat even weet.”
Dinsdagochtend een drukte van belang op en rond de bouwplaats. Het bouwpakket is ondertussen geheel en al uit de loods en wordt door vaardige handen weer opgebouwd. Dat is een mooi gezicht. Al die zwoegende mannen. Maandag was het iets te gortig om verantwoord door te gaan. ‘We waaiden bijna van de trap af’ en vandaar dat er nu met extra kracht geklust wordt.

Bijgaand wat beelden van die zwoegers. En dat dan uitgerekend die cornervlag op het B-veld het loodje lijkt te leggen.
En die vlag van het Zaans Middenveld in top doet vermoeden dat het hoogste punt bereikt is, maar als geschreven heeft Kees niet de bouwkundige inzichten van zijn verwekker meegekregen.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl