Drukbezochte zaterdagavond derby tussen zvv Zaandijk en vvv Westzaan eindigt in 0-1

Zaandam- De 4e klasse derby tussen zvv Zaandijk en vvv Westzaan- twee subtoppers in de 4e klasse-D- kende in vvv Westzaan een winnaar. De ploeg won het povere duel met 0-1 en passeert daarmee de formatie van Zaandijk. De sfeer voor en na het duel was geweldig. Het duel spannend maar niet hoogstaand. Het winnende doelpunt viel pas in de 90e minuut.
Op voorhand aten de spelers van vvv Westzaan een pasta maaltijd bij Portofino in Zaandam. Toeval of niet, na afloop van de 90e minuten spelen stonden de roodwitten als winnaar nog op het veld. Uiteraard werden de meegereisde supporters bedankt en kon snel de kantine worden betreden. Het biertje na afloop voor de ploeg van Arjen Zwaan smaakte net iets beter dan die van de ploeg van trainer Christopher Manuputty. Al met al was het een prima voetbalavond en won de meest gelukkige ploeg.Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl