Supportersbus Westzaan naar avondduel zvv Zaandijk-vvv Westzaan

Zaandijk- Het duel zvv Zaandijk-vvv Westzaan is altijd een bijzondere. De twee dorpsclub hebben een prima verstandhouding en rondom de wedstrijden is het altijd sfeervol. Ook dit jaar is het een spannend duel want beide teams staan in de subtop van de 4e klasse. Voor zvv Zaandijk is het aanhaken of afhaken want het ambitieuze Zaandijk staat op 5 punten achterstand van koploper RCZ. Het verschil met nummer 2 BSM is slechts 3 punten. Het voordeel is dat zvv Zaandijk op eigen terrein speelt maar of het in de avond ook kan presteren moet blijken.
Voor het 100 jarige vvv Westzaan geldt voor de meeste supporters dat de club `n eeuwige liefde is. Dit symboliseert de nieuwe slogan en het jubileum logo dat vorig jaar speciaal werd ontworpen. Voor aankomende zaterdag heeft de club een gratis touringcar geregeld om mee af te reizen naar het duel zvv Zaandijk-vvv Westzaan! Om 18 uur starten ze met ophalen in de Zuid en uiterlijk om 18.45 uur verlaten ze de Kerkbuurt. Voor toeschouwers die mee willen is het zaak om uiterlijk vrijdag nog even een berichtje te mailen naar jeugdvoorzitter@vvvwestzaan.nl Het is dan zaak om aan te geven met hoeveel mensen je wilt instappen en op welke plek. Voor fans die iets roods draagt is de toegang gratis, anders is de retour 5 euro. Vuurwerk afsteken in de bus is niet toegestaan. De aftrap op sportpark Schanszicht in Zaandam is om 19;30 uur. En het trompetgeschal kan ook in Zaandijk zomaar weer eens luid klinken.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl