Geen 1 april grap: Een pak sneeuw op de Zaanse voetbalvelden

Zaanstad- Een pak sneeuw op vrijdag 1 april. Bijzonder is het wel en beslist geen 1 april grap. Erger nog; bij Fortuna Wormerveer was het vanmorgen dweilen geblazen in het paviljoen. Desondanks had onze huisfotograaf en clubwatcher een mooi uitzicht over de landerijen op het Wormerveerder sportpark de Watering, de thuishaven van Fortuna Wormerveer aan de Esdoornlaan.
zaterdagmiddag om 14;30 speelt de zaterdag 1 van Fortuna Wormerveer tegen de streekgenoten van sv Rood Wit Zaanstad zaterdag 1. De verwachting is dat de sneeuw dan wel weer van het veld is verdwenen. Maar donderdag avond bij het trainen van de onder-23 begon het met sneeuwen. Veel spelers waren daar niet op gekleed en werden toch verrast door de weersomstandigheden. De jongelingen spelen om 12;00 uur in Divisie 1-A tegen HHC Hardenberg. De Wormerveerders promoveerden onder scheidend trainer Jeroen Beukman naar de hoogste jeugdafdeling en staan na 2 gespeelde duels momenteel bovenaan. Na 2 gewonnen duels en 9 doelpunten wil het de goede lijn blijven doorzetten. Zaterdag 19 maart werd in Lisse de plaatselijke FC met 0-3 verslagen. Een week eerder tijdens het openingsduel op zaterdag 12 maart werd vv DOVO al aan de zegekar gebonden.
Zo ook de voetballers van vv Jisp gisteravond. Op de foto van trainer coach Peter Tania is goed te zien dat het grasveld in Jisp in korte tijd van wit naar groen kleurde. De Jispenaren staan zaterdag voor de zware taak om de zaterdag 1 ploeg van vvv Westzaan punten afhandig te maken. Toch is dat geen onhaalbare klus want de Westzaners presteren de laatste paar weken matig daar waar de ploeg van vv Jisp het diverse hoog geklasseerde ploegen lastig wist te maken.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl