RCZ boekt zakelijke overwinning op sv Geel Wit `20

Zaandam- Koploper RCZ maakte in eigen huis geen fouten. De ploeg van Harry Volkers wist de nul te houden en zelf tweemaal te scoren. Concurrent BSM uit Bennebroek blijkt de grootste concurrent en blijft op de loer liggen. In de derby tegen Olympia Haarlem werd met 1-3 gezegevierd waardoor het gat met koploper RCZ nog steeds twee punten bedraagt.
RCZ gaat zondag 3 april op bezoek bij DSS in Haarlem. Die ploeg staat samen met de tegenstander van afgelopen zondag op de 9e plaats in de zondag 4e klasse-D. De Racers hebben 5 punten voorsprong op de nummer 3 zvv Zaandijk. De weg is nog lang maar er zijn al aardig wat hindernissen overbrugd. Indien de ploeg aanvallend blijft spelen wat de kracht van het team is en de defensie blijft weinig kansen weggeven kan het wel eens een mooi 100 jarig bestaand worden voor de club uit Zaandam.
Foto`s: Harry Kho