KFC in prima duel langs ZAP

Koog aan de Zaan- Het lukte KFC zondagmiddag om de punten in de Koog te houden. De ploeg van trainer Guillaume Groot kon eindelijk weer eens lachen en zag zijn ploeg met 2-1 van ZAP winnen. Beide ploegen misten flink wat basisspelers maar ondanks dat stond er een representatief KFC dat de mouwen opstroopte en een opportunistische partij voetbal op de mat legde.
De thuisploeg kwam na een kwartier voetballen op voorsprong door een doelpunt van Robin Baartscheer. Zijn treffer was ook de ruststand: 1-0. Na de thee werd de voorsprong verdubbeld nadat Baartscheer was gevloerd in het strafschopgebied. Joey Schoolmeester kon vervolgens de 2-0 geplaatst en onhoudbaar binnenschieten. KFC leek op rozen te zitten maar niets van dat bleek waar toen de ploeg uit Breezand binnen tien minuten ook een strafschop kreeg en deze wist te benutten.
De Koger defensie gaf achterin niets weg. Met dertien behaalde punten in dertien gespeelde duels zijn de mannen van Groot een plek gestegen naar de elfde plaats. Zondag 3 april speelt KFC in Beverwijk tegen de Kennemers dat een plaats lager staat.
KFC: De Vries, Woud , Gruys, Schoolmeester, Eshuys, Vera Vera (60. Weels), Den Haring (79. Honoly), Kroese, Baartscheer, Van de Stadt, Zandbergen.
Zondag 27 maart 2022 klasse a
KFC- ZAP 2-1
Karakteristieken: 17. Baartscheer, 64. Schoolmeester 2-0, 72. Bark 2-1.
Foto`s: Peter Woud


Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl