Bloemen voor zvv Zaandijk coryfeeën

Zaandijk- ZVV Zaandijk is een echte Zaanse voetbalvereniging waar iedereen welkom is. En dat gevoel overheerst bij de voetballers Robert Bos en Paul Aafjes. De club gelegen tegenover de Zaanse Schans op het mooie sportcomplex Sportpark Schanszicht te Zaandam is voor hen een fijne plek en daar worden ze volop gewaardeerd. De bloemen waren er uit naam van secretaris Karen van Dijk en voorzitter Bart Glandorff.
Beide heren zijn 25 jaar lid van de club aan de Diederik Sonoyweg 20 in Zaandam en werden in de bloemetjes gezet. Een unieke prestatie van de heren die nog volop over de Zaandijker velden stralen. Zvv Zaandijk voorzitter Bart Glandorff sprak mooie woorden: “Wij als Zaandijk zijn trots dat je al zo lang lid bent van deze club en met jouw bijdrage binnen en buiten het veld” “En dat dit nog jaren zo blijft”.
Robert Bos speelt al jaren in de selectie van de Zaandijker hoofdmacht en is zelf ook trots om zo lang deel uit te maken van de club. Ook kreeg hij een aantal opmerkingen naar zijn hoofd geslingerd en verklaart dat er in de kleedkamer verbazing was bij een paar teamgenoten. Opmerkingen als: “Dat betekent dus dat ik nog geen eens geboren was toen jij al voetbalde bij Zaandijk”.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl