Feestprogramma ‘Knollendam 90 jaar’ helemaal rond

Oostknollendam -De kogel is door de kerk. Het 90 jaar bestaan van voetbalvereniging Knollendam kan ‘eindelijk’ gevierd worden. Het hele Hemelvaartsweekend (26/29 mei) zal er van alles te beleven zijn op het sportpark van de groengelen.
In de Nieuwsbrief 267 worden alvast wat zaken benoemd: receptie/reünie, voetbal-challenge jeugd, grote loterij, duel oud-spelers, Gerbrand Bloem 7×7-toernooi, muziek met onder meer Marcel Kramer. Het complete programma za redacteur Bart van der Laan presenteren in nieuwsbrief 268.
Vast onderdeel van de Nieuwsbrief is de z.g. foto met een verhaaltje. Dit keer met Diet en Louise. Bij de muntjes, in 2017. Toen Knollendam 85 jaar bestond.
KnolBoules zaterdag naar Heerhugowaard.
Voor een groot toernooi bij Petanque Club Ça Roule, een bekende club in Noord-Holland zal een afvaardiging van VVK gaan deelnemen. De teams bestaan uit zes personen. De club is gevestigd op sportpark “de Vork”, De Vork 6 te Heerhugowaard.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl