Veterinnen bij zvv Zaandijk `zitten er lekker bij`

Zaandijk- Damesvoetbal met de veterinnen van zvv Zaandijk teams 1 en 2 leeft enorm. Vorige week vrijdag 11 maart startten de meiden weer met het 7 tegen 7 voetbal. De eerste speelavond wsa bij ZOB in Zuidoostbeemster.
Hoor jullie al denken, die zitten er gezellig bij op maandagavond bij de training. Nee hoor, hier wordt serieus getraind als voorbereiding voor de wedstrijden voor de vrijdagavond competitie. Onder begeleiding van trainer/ coach Andre Ris hebben ze weer de nodige baloefeningen uitgevoerd. Natuurlijk zijn we ook in Zaandijk altijd op zoek naar nieuwe dames voor onze teams, dus wil je ook eens mee trainen en kijken of dat wat voor je is? Neem contact op met Marja Hartland.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl