Telstar voetbaldag in BUKO stadion op vrijdag 15 april

Velsen-Zuid- Vind jij het leuk om een dag lekker te voetballen onder begeleiding van enthousiaste trainers? Dat kan tijdens de Telstar Voetbaldag op vrijdag 15 april in het BUKO Stadion. De dag wordt georganiseerd voor jongens en meisjes van 6 t/m 15 jaar. Aanmelden kan via de website van Telstar op www.sctelstar.nl/soccercamps
Telstar Voetbaldag 15 april 2022
Vind jij het leuk om een dag lekker te voetballen onder begeleiding van enthousiaste trainers? Dat kan tijdens een Telstar Voetbaldag op Goede Vrijdag, 15 april van 10.00 uur tot 16.00 uur in het BUKO Stadion. Je ontwikkelt je voetbalskills en krijgt de perfecte training om je als jonge voetballer te ontwikkelen! De dag wordt georganiseerd voor jongens en meisjes in de leeftijd 6 t/m 15 jaar.
Wat mag jij als deelnemer verwachten?
een vernieuwd veld-, en animatieprogramma. Lunch, tussendoortjes en drinken. Begeleiding van enthousiaste trainers en kans op leuke voetbalprijzen
De kosten om deel te nemen aan de Telstar Voetbaldag bedragen € 59,- per deelnemer en voor de voetbaldag geldt: vol is vol! Voor vragen of opmerkingen kan er gemailt worden naar: soccercamps@sctelstar.nl Het adres van het Telstar BUKO Stadion is: Minister van Houtenlaan 123, Velsen-Zuid.