Midweekse competitie inhaalduels: Derby cvv Blauw Wit- vv Jisp en sv Marken- FC Zaandam

Zaanstad- Voor dinsdag 15 maart staat een tweetal inhaalduels voor de Zaanse ploegen. Cvv Blauw Wit W ontvangt vv Jisp en FC Zaandam gaat op bezoek bij sv Marken. Een dag later speelt zvv Zaanlandia in Amsterdam het inhaalduel met De Meteoor.
Op dinsdag 15 maart 2022, spelen zaterdag 2e klassers SV Marken 1 en FC Zaandam 1 de competitie inhaalwedstrijd op Marken tegen elkaar, aanvang 20:00 uur. Het lijkt ook nog een lekkere lenteavond te worden ook, kortom alle ingrediënten voor een lekkere pot voetbal! En FC Zaandam- volgend jaar met zvv Zaanlandia opgaand in ZVC’22- zal er alles aan doen om een goed resultaat neer te zetten want het heeft de punten hard nodig. Zaterdag 19 maart staat de kraker in Oostzaan tegen OSV in de 2e klasse-A op het programma.
Ook het duel in de zaterdag 4e klasse tussen cvv Blauw Wit W tegen hekkensluiter vv Jisp staat dinsdag avond in Westknollendam op het programma. Wil vv Jisp de weg omhoog inslaan en de rode lantaarn snel aan sv Rood Wit Zaanstad zaterdag 1 willen overdragen dan is een stunt in de vorm van een overwinning noodzakelijk.
Woensdag 16 maart staat in dezelfde 4e klasse-B van het zaterdagvoetbal het duel tussen sv De Meteoor en zvv Zaanlandia geprogrammeerd. Voor ‘de zwartjes’ zaak om dit duel te winnen wil het bovenin mee blijven draaien om de winst van de 2e periodetitel. Zaterdag speelt Zaanlandia in Zaandam tegen koploper asc De Volewijckers.
Andere datum
Ook werd vandaag bekend dat het inhaalduel tussen WSV 1930 en sv Meervogels`31 zal worden ingehaald op donderdag 24 maart 2022. Op sportpark WSV`30 op De Middenlijn 1 in Wormer. Zondag 20 maart staat voor WSV 1930 de derby bij Sporting Krommenie als eerstvolgend duel geprogrammeerd. De ploeg van scheidend trainer Rob Hersche is nog niet helemaal veilig want de voorlaatste plaats is niet ondenkbaar. Kortom de ploeg zal punten moeten blijven pakken omdat ook Hollandia T, sv De Rijp en ook vv Egmondia op de ranglijst na zondag zomaar kunnen passeren.
Dinsdag 15 maart
20;00 uur CVV Blauw Wit W- vv Jisp
20;00 uur SV Marken- FC Zaandam
Woensdag 16 maart
20;00 uur De Meteoor- zvv Zaanlandia

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl