Mick Wilffert en Emre Bozkurt nemen Fortuna Wormerveer O23 onder hun hoede

Wormerveer- Afgelopen donderdag heeft Voetbalzaken overeenstemming bereikt met Mick Wilffert en Emre Bozkurt om komend seizoen Fortuna Wormerveer O23 te gaan coachen en trainen.
Na divers overleg met spelers en met VZ was er een duidelijke voorkeur om de ontstane vacature bij O23 intern op te vullen. Na dit seizoen zal de huidige trainer/coach Jeroen Beukman naar SVA vertrekken om daar als hoofdtrainer te fungeren.
Mick en Emre lopen al enige jaren mee binnen het trainersgilde van de club en passen perfect in het profiel. Goed opgeleide ambitieuze trainers met veel kennis van de club en op de hoogte van de kwaliteiten van de doorkomende jeugdspelers en gericht op doorontwikkeling. Het duo vult elkaar bovendien erg goed aan. De Wormerveerse ploeg promoveerde vorige maand naar Divisie 1-A en begon daar afgelopen zaterdag prima door met 6-0 van DOVO O-23-1 te winnen. Zaterdag 19 maart reizen de jongelingen af naar Lisse om daar om 12:00 uur tegen FC Lisse O-23 aan te treden.
Verder treft Fortuna Wormerveer O-23 daar sterke ploegen als HHC/Hardenberg, Quick`20, ADO`20, DEM, FC Lisse, Ter Leede en DOVO.
Op de foto: Hakan Senyurek (links) met Mick (midden) en Emre.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl