vv Assendelft herpakt zich in Zuid-Scharwoude

Zuid-Scharwoude- De nederlaag van vv Assendelft tegen sv Hoofddorp van afgelopen donderdag dreunde nog na in Assendelft. Hierdoor verspeelden de Assendelfters de mogelijkheid op het winnen van de eerste periodetitel. Drie dagen herpakte de ploeg van trainer Lars Keppel zich door in Zuid-Scharwoude met 0-4 van LSVV te winnen.
De subtopper van de 1e klasse rechtte de rug en dat was een groot compliment. Zondagmiddag had vv Assendelft geen enkele moeite met het zwakke LSVV dat maar niet weg komt uit de onderste regionen. Assendelter Rick Neele kreeg door een missertje achterin bij de Langedijkers vrije doortocht en rondde simpel af voor de openingstreffer 0-1. Een halfuur later was het aanvaller Tim Zwemmer die de bal na een vrije trap van dichtbij kon binnentikken en zo de 0-2 op het scorebord kon laten verschijnen. Daarmee was het geloof bij de gastheren eigenlijk al verdwenen.
In de tweede helft was het tien minuten na rust via een Assendelftse vrije die onfortuinlijk door een speler van LSVV verkeerd werd beoordeeld en hiermee in eigen doel werd gewerkt. Het was kenmerkend voor de wedstrijd die de Langedijkers zondagmiddag speelden. De ploeg kon geen vuist maken tegen het goed georganiseerde vv Assendelft. De mooiste treffer van de middag kwam van de voet van Nikos Reklitis. Hij zorgde voor de eindstand van 0-4. Assendelft blijft subtopper en bezet de 5e plaats en ontvangt volgende week zondag degradatiekandidaat Legmeervogels dat dit weekend verrassend van Fortuna Wormerveer won. En daarmee is de ploeg van Lars Keppel meteen gewaarschuwd.
voetbal 1e klasse a; zondag 13 maart 2022
LSVV- vv Assendelft 0-4
6. Neele 0-1, 37. Zwemmer 0-2, 55. Bruin (e.d.) 0-3, 76. Reklitis 0-4.
Foto`s: Michel Bes (MBSportfoto)Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl