KFC kan knappe voorsprong niet vasthouden tegen titelkandidaat VIOS W

Koog aan de Zaan- Joey Schoolmeester bracht KFC middels een benutte strafschop op voorsprong maar zijn goal bleek niet genoeg in het duel met VIOS W. De geplaagde ploeg van KFC trainer Guillaume Groot kon de voorsprong niet vasthouden en zag de tegenstander drie minuten voor tijd op gelijke hoogte komen. Doordat concurrent De Kennemers het thuisduel van FC Den Helder won staat de ploeg uit Koog aan de Zaan nog altijd op de voorlaatste plaats.
In de zondag 2e klasse A schoot KFC niet heel veel op met het `gewonnen punt` dat het behaalde in het duel met VIOS W. Toch staan de bezoekers hoog genoteerd en bezetten de Warmenhuizenaren de 2e plek achter koploper Vitesse`22. Toch hielden de Koogers zich goed staande tegen de ploeg die al 24 punten wist te bemachtigen en als nummer 2 van boven meespeelt om de titel.
KFC speelde compact en tegenstander VIOS W had daar geen antwoord op. De beginfase was voor de ploeg uit Koog aan de Zaan. Middels een misschien wel goedkope penalty kwamen de Koogers terecht op voorsprong. Daarna kwam de thuisploeg een paar keer goed weg met het offensief van VIOS W dat met fysiek geweld en veel hoge en lange ballen de gelijkmaker probeerde te forceren. Het was zuur voor het hardwerkende KFC dat de gelijkmaker vlak voor tijd viel. Het veldspel van KFC was prima echter het resultaat laat lang op zich wachten. Volgende week zondag wacht de loodzware wedstrijd in Castricum tegen het 100 jarige Vitesse`22.
voetbal tweede klasse A
Zondag 13 maart
KFC- Vios W 1-1
77. Schoolmeester 1-0, 87. Van Duin 1-1.
KFC: De Vries; Eshuijs, Gruys, Schoolmeester, Woud; Zandbergen, Kroese, Vera Vera (64. Weels) Baartscheer (87. Honoly); Den Haring, Van de Stadt.
Vios W: Filee; Meulemans (79. Mike Schipper), Lasse Botman, Ligthart, Florian van den Berg (79. Dekker); Blankendaal (79. De Vries), Vork (84. Van Duin), Bob Tesselaar; Kai Botman, Driesse (79. Nick Schipper), Bruin.
Foto`s: Peter Woud

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl