Net geen 20 doelpunten voor KFC VR. 2: 19-0 winst op hekkensluiter avv FIT VR. 3

Koog aan de Zaan- In de zondag 5e klasse doet KFC vrouwen 2 dit seizoen mee om de titel. Met 8 gespeelde wedstrijden en 21 punten blijven de Koogers in het spoor van FC Uitgeest. De Uitgeesters hebben met 9 gespeelde duels 24 punten veroverd en staan met één gespeeld duel meer nog wel alleen bovenaan.
Dat KFC op sportpark De Koog in Koog aan de Zaan een maatje te groot was voor de hekkensluiter uit Amsterdam was op voorhand al bekend. avv FIT staat met één schamel punt onderaan de ranglijst en wist dat het weinig aan voetballen toe zou komen tegen de titelkandidaat. KFC is al jaren een gerenommeerde naam in het vrouwenvoetbal en heeft een 1e en 2e vrouwenelftal. De teller bleef zondag staan op 19-0. Dus doelpunten vielen er bij de vleet. Dat zag ook fotograaf Peter Woud, hij was aanwezig en legde de wedstrijd met zijn camera vast.
Foto`s: Peter Woud
Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl