Voetbalfeest in Westknollendam, ondanks verplaatste duel cvv Blauw Wit W en vv Jisp

Westknollendam- Waar is dat feestje? Hier is dat feestje! Want wat in een goed vast zit dat verzuurt niet dachten ze bij zaterdagvereniging Blauw Wit W in Westknollendam.
Op Zaterdag 5 maart 2022 vanaf 17.00 uur is de uitgestelde Nieuwjaarsborrel bij Blauw Wit W met een hapje en een drankje. Helaas is de derby van zaterdag tussen de zaterdag 4e klassers CVV Blauw-Wit W en vv Jisp 1 verplaatst.
Gezelligheid, huldigingen van diverse jubilarissen en het samen zijn onder het genot van een heerlijk deuntje. Er zijn diverse wedstrijden op het sportcomplex maar jammer is wel dat het duel cvv Blauw Wit W en vv Jisp vrijdag afgelast werd. Deze staat nu ingeplaned voor dinsdag 15 maart 2022. Alles bij elkaar, toch nog genoeg reden om dan aanwezig te zijn op de Karnemelksepolder.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl