Inhaalduels voor ZCFC en Sporting Krommenie

Zaanstad- Door het uitvallen van diverse duels staan er deze week doordeweeks ingelaste wedstrijden op het programma. Dit alles om gelijke tred te houden in de competities. Het Zaans oranje en Sporting Krommenie spelen een inhaalduel. De ene in de zaterdag 3e klasse, de ander in de zondag 3e klasse.
Deze week komen zaterdag 3e klasser ZCFC en zondag 3e klasse ploeg Sporting Krommenie in actie. Dinsdag avond 1 maart speelt ZCFC om 20.00 uur thuis tegen ADO’20. De Heemskerkers staan op de 10e plaats met 7 punten uit 9 duels. ZCFC klom door de winstpartij van vorige week zaterdag tegen Blauw Wit Amsterdam naar plek 7.
In de zondag 3e klasse zag Sporting Krommenie de voetballers van sv Koedijk naar de 4e plek klimmen. Die ploeg pakte een punt tegen WSV 1930 in Wormer en wisselde stuivertje met de Krommenieërs. Jordi van Beek en zijn mannen zijn gebrand om zich te revancheren van de nipte nederlaag (1-2) afgelopen zondag tegen koploper sc Hercules Zaandam. Sporting Krommenie trapt donderdag 3 maart om 20:30 uur af voor het duel met runner up sv Koedijk.
Onze huisfotograaf Theo van Vlaanderen zal dinsdag avond 1 maart aanwezig zijn om wat kiekjes te maken van het inhaalduel op sportpark Kalverhoek in Zaandam. De grote vraag is of het interim trainer Don Koehorst lukt zijn manschappen op scherp te zetten en zich bij winst misschien wel in de subtop van de zaterdag 3e klasse te melden?

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl