Gehavend KFC blijft steken op 0-0 tegen hekkensluiter SVW`27

Heerhugowaard- In het duel tussen SVW’27 en KFC vielen geen doelpunten. Op sportpark De Kabel in Heerhugowaard kwam er in een matig duel geen winnaar ten tonele.
Hekkensluiter SVW blijft hierdoor op de laatste plaats staan en kon een punt bijschrijven.
KFC liet de mogelijkheid liggen aansluiting te krijgen bij de middenmoot. KFC speelde op een slecht veld het inhaalduel met veel invallers en kon geen aanspraak maken op een overwinning. Al had het in het laatste kwartier, toen de ploeg van Guillaume Groot nog aanzette de meeste aanspraak op de drie punten. Lichtpuntje is dat de onder 19 spelers en en tweede keus spelers van de selectie het aardig deden. SVW`27 miste stootkracht voorin en doordat KFC compact verdedigde vielen er geen doelpunten.
KFC kan door het bijschrijven van een punt niet klimmen op de ranglijst en blijft steken op plek 11. Zondag 13 maart speelt KFC tegen VIOS W en zal het met een compleet ander team gaan voor de overwinning om los te komen van de onderste regionen.
Zondag 27 februari 2022. Zondag 2e klasse a
SVW’27- KFC 0-0
SVW’27: Kuipers, Schipper, Kramer, Korver, Jermaine de Mees, Appel, Ayal (75. Dolk), Smit, Rippens, Regillio de Mees, Korver (58. Van Oord).
KFC: De Vries, Eshuys, Gruys, Augustuszoon (45. Van Tent) , Woud, Schoolmeester, Honoly, Vera Vera, Weels, Haring, Baartscheer (59. Klaassen)
Foto`s: Peter Woud

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl