Duel Saenden-sv De Rijp bij stand van 3-0 gestaakt na hartklachten speler De Rijp

Wormerveer- Dat het klimaat aan het veranderen is merken wij allemaal. Maar liefst 3-stormen met de fraaie benamingen van Dudley,
Eunice en Franklin konden niet verhinderen dat op het natuurgras van Saenden de partij tegen sv De Rijp doorgang kon vinden.
Beide verenigingen beseften het belang van deze wedstrijd en onder leiding van scheidsrechter Baist ontstond er een mooie openingsfase. sv De Rijp begon de wedstrijd verrassend genoeg vol opportunisme en hield daarmee in de openingsfase Saenden op eigen helft. De routiniers in de verdediging van trainer René Reijinga doorstonden de druk met glans en naar mate er meer minuten verstreken kwam Saenden ook beter in de wedstrijd. Al in de 10e minuut wist Mikey Hoffs met een boogbal de actieve Dani Beukman te bereiken die al hangend in de lucht tussen een aantal verdedigers van de Rijp de bal wist te raken (1-0). Nog geen drie minuten later profiteerde Melvin Bruijn van een moment dat de Rijper keeper de bal niet kon controleren uit een inzet van alweer Dani na een verre ingooi.(2-0). Hiermee was de wedstrijd gespeeld en het venijn uit het spel van de tegenstander gehaald. sv De Rijp bleef vanaf dat moment op eigen helft
rustig afwachten en liet Saenden het spel maken. Daar wisten de spelers van Saenden wel raad mee al duurde het tot de 23e minuut voor een volgende treffer. Ferry Heijnis bleef overeind na
een overtreding, waar de scheidsrechter terecht de voordeelregel toepaste. Met een prima pass wist hij Mikey Hoffs te bereiken, die geheel op zijn eigen wijze tegen zijn oude club heel
fraai wist af te ronden (3-0). Saenden was oppermachtig en had sv De Rijp in de tang. Robin Hoogstra leek nog met een kopbal, die centimeters voorlangs ging te scoren. Daarmee was het tevens het laatste wapenfeit van deze middag. De scheidsrechter staakte terecht de wedstrijd nadat een speler van sv De Rijp met hartklachten met een ambulance naar het ziekenhuis werd afgevoerd.
Foto`s: Theo van Vlaanderen

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl