OSV nestelt zich in subtop 2e klasse na 4-1 zege op Jong Holland

Oostzanerwerf- De zaterdag 2e klasse voetballers van OSV bewezen zichzelf een goede dienst. Op sportpark Oostzanerwerf werd het csv Jong Holland van Zaandammer Carl Ern op een 4-1 nederlaag getrakteerd.
In de beginfase was het aftasten voor beide ploegen. De Alkmaarders leken aanvankelijk makkelijker met de kou en zware wind om te kunnen gaan dan de thuisploeg. Toch was het OSV dat via de rechterflank gevaar kon stichten en de openingstreffer resulteerde hieruit dan ook. Lang kon de ploeg van Maurice Renger hier niet van genieten want binnen 5 minuten kwam csv Jong Holland op gelijke hoogte. Daarna namen de Oostzaners het heft in handen en konden de bezoekers hun wil opleggen. OSV stapte met een 4-1 zege van het veld en staan op een keurige 4e plaats achter de titelkandidaten HBOK, FC Aalsmeer en asc Waterwijk.


Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl