FC Zaandam leidt nipte nederlaag (0-1) tegen hfc EDO

Zaandam- Het is de voetballers van FC Zaandam niet gelukt om van de laatste plek af te komen. Bij winst op het tevens laag geklasseerde hfc EDO had de ploeg twee plaatsen op de ranglijst kunnen stijgen. Dan zou het FC Aalsmeer en hfc EDO hebben kunnen passeren. Maar als, als bestaat niet in het voetbal. De ploeg van trainer Patrick Huisman stond ook na afloop van het thuisduel met de Haarlemmers met lege handen.
De Zaandammers speelden op het kunstgras veld achter de kleedkamers. Maar ook op kunstgras en een nog steeds te grote ziekenboeg lukte het wederom niet om te winnen. In de eerste helft was de stand 0-1 geworden en dat kon de ploeg in de tweede helft niet meer goedmaken. Dit keer moest routinier Mounir Raji geblesseerd uitvallen. De gifbeker schijnt helemaal leeg te moeten in het laatste jaar van het bestaand van FC Zaandam. Toch zal de ploeg de rug moeten rechten want de opgelopen schade valt nog te repareren. Dan zal er wel een goede reeks moeten worden neergezet. Wellicht dat het begin hiervan aanstaande zaterdag 26 februari kan worden ingezet. Dan spelen de Zaandammers op Marken tegen de plaatselijke sv.Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl