Duel vvv Westzaan- Fortuna Wormerveer verplaatst

Westzaan- Het duel tussen de zaterdag ploegen van vvv Westzaan en Fortuna Wormerveer welke zaterdag 19 februari in de 4e klasse zaterdag op het programma stond is geschrapt. Vanwege coronagevallen werd dit duel verplaatst.
De wedstrijd in Westzaan staat nu ingelast voor woensdag avond 9 maart om 20:00 uur. Bij de Fortunezen hebben de gebroeders Quinten en Yannick Klopper al aangegeven aan het eind van het seizoen de overstap van Fortuna Wormerveer (zaterdag) naar vv Jisp te maken. Dat betekent dat de gebroeders Klopper ook volgend seizoen in de 4e klasse zaterdag blijven voetballen. En dat is voor het laag geklasseerde vv Jisp een welkome versterking. In Jisp gaf trainer Peter Tania onlangs aan ook volgend seizoen de Jispenaren trouw te blijven.
De website voetbalinzaanstad.nl zal de lezer op de hoogte houden van in en uitgaande transfers van het Zaanse amateurvoetbal. Mochten er tips of suggesties rondom voetbal in Zaanstad zijn dan kan te allen tijde getipt worden door te mailen naar info@voetbalinzaanstad.nl of whatsapp of bel de redactie van VIZ op 06-53334163.
Foto: Theo van Vlaanderen

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl