Vrouwen KFC 35+1+2 houden eerbetoon aan Leen Tijsterman: 2 minuten stilte voor de aftrap

Koog aan de Zaan- De KFC vrouwen 35+1 en 2 begonnen hun wedstrijden afgelopen zaterdag met een eerbetoon aan Leen Tijsterman. De onlangs overleden clubicoon heeft heel veel betekend voor het damesvoetbalelftal in Koog aan de Zaan. Voorafgaand aan de duels van de vrouwen was er dan ook 2 minuten stilte voor de aftrap.
De vrouwen van KFC speelden naast elkaar een duel en ook na afloop kon de nieuwe kantine in gebruik genomen worden. KFC 35+ dames 1 won overtuigend met 8-0 van sv KDO uit De Kwakel. De vrouwen 35+2 verloren met 1-3 van afc IJburg 35+1.
Foto`s: Peter WoudDelen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl