Onderonsje in vernieuwde KFC kantine

Koog aan de Zaan- Ondanks dat het duel KFC 1 tegen Saenden afgelopen zondag niet werd gespeeld- dit in verband met het slechte weer- hadden ze op sportpark De Koog in Koog aan de Zaan een onderonsje in de vernieuwde kantine.
Er waren wel wedstrijden die konden worden gespeeld die later op het programma stonden. En desondanks was het ouderwets gezellig in de vernieuwde kantine van de Kooger Football Club uit 1910. Zondag 13 februari treed het vlaggenschip aan tegen HSV uit Heiloo. Saenden daarentegen speelt ook een uitwedstrijd en reist af naar Tuitenhorn om daar aan te treden tegen Hollandia T. Beide ploegen trappen om 14:00 uur af. Opmerkelijk is dat de beide coaches van de ploegen volgend seizoen elkaar plaats overnemen. KFC trainer Guillaume Groot stapt over naar Saenden en Saenden trainer René Reijinga vervolgt zijn weg in Koog aan de Zaan.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl