Jay Kruiver op slotdag van transfermarkt van FC Volendam naar Telstar

Zaanstad- Jay Kruiver wordt door Andries Jonker toegevoegd aan de selectie van de Witte Leeuwen. De 20-jarige vleugelverdediger komt over van FC Volendam waar hij dit seizoen zijn wedstrijden in de Tweede Divisie speelde met Jong Volendam. In seizoen 20-21 maakte Kruiver zijn debuut in het eerste elftal van FC Volendam. Vanaf 1 februari is de 20 jarige vleugelverdediger een witteleeuw en zal hij zich op Sporpark Schoonenberg in Velsen Zuid bij de selectie van Andries Jonker voegen. Vrijdag 4 februari ontvangt Telstar De Graafschap.
De Zaandammer begon zijn voetbalcarrière bij zvv Zaanlandia en kwam daarna vier seizoenen uit in de jeugdopleiding van Ajax alvorens hij naar Volendam vertrok. Kruiver tekent bij Telstar een overeenkomst voor een half seizoen met een optie voor nog 2 seizoenen. Jay Kruiver ging vanuit de jeugd van ZVV Zaanlandia naar AFC Ajax en FC Volendam. Sinds 2018 zit hij bij de selectie van Jong FC Volendam, waar hij zijn eerste wedstrijd voor speelde op 13 januari 2019 tegen HSC’21. Hij scoorde zijn eerste doelpunt voor Jong Volendam in de Tweede divisie op 26 september 2020, in de met 4-3 verloren uitwedstrijd tegen IJsselmeervogels. Hij debuteerde in het eerste elftal van FC Volendam op 15 maart 2021, in de met 1-0 verloren uitwedstrijd tegen N.E.C. Hij kwam in de 68e minuut in het veld voor Mohamed Betti.
Foto`s: Frank Brussel
Foto onderschrift: Jay Kruiver in aktie tegen zijn nieuwe werkgever. De Zaandammer voegt zich per direct bij de selectie van Andries Jonker.


Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl