Belangrijkste transfers op slotdag maandag 31 januari

Zaanstad- Maandag 31 januari 2022 sluit in de grote Europese voetballanden de transfertermijn. Tot 00:00 uur middernacht kunnen de Nederlandse voetbalclubs nog zaken doen op de transfermarkt.
We houden ju op de hoogte van de meest opmerkelijke voetbaltransfers die betrekking hebben met de provincie Noord Holland. De hieronder vermelde spelers wisselden nog van club op de slotdag. Nordin Bakker streek overigens vorige week neer bij FC Almere en FC Volendam speler Denso Kasius vervolgde zijn loopbaan bij Bologna. Noordhollander Jizz Hornkamp maakte vorige week de overstap van FC Den Bosch naar Willem II, dat behoefte had aan scorend vermogen. Hornkamp speelde in de jeugd van SV De Rijp, AFC Ajax, AZ en sc Heerenveen.
Spits Ferdi Druijf en middenvelders Albert Gudmundsson en Thijs Oosting vertrekken bij AZ. Druijf wordt verhuurd aan Rapid Wien,dat een koopoptie heeft bedongen. Oosting tekent tot medio 2026 bij Willem II. De IJslander Gudmundsson, die een aflopend contract had, wordt aan Serie A-club Genoa verkocht. Maar er zullen vandaag nog meer transfers volgen.
speler oude club nieuwe club
Siovas geen Fortuna S.
Haye NAC Breda Heerenveen
Sarr Malmö Heerenveen
Spenkelink Locomotive RKC W’wijk
Brenet * Hoffenheim FC Twente
Oosting AZ Willem II
Kruse Un.Berlin Wolfsburg
Wind Kopenhagen Wolfsburg
Arrey-Mbi * Bayern M. Hertha BSC
Nsona SM Caen Hertha BSC
Eriksen geen Brentford
Weghorst Wolfsburg Burnley

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl