Almere City FC haalt keeper Nordin Bakker op uit Bulgarije

Zaanstad- Almere City FC heeft overeenstemming bereikt met keeper Nordin Bakker over een contract voor een half seizoen met de optie voor een éénjarige verlenging.
Bakker wordt in 2018 door FC Volendam weggeplukt bij amateurclub Fortuna Wormerveer. Bij die club staat de doelman drie jaar onder contract en komt hij tot meer dan vijftig wedstrijden, voor hij afgelopen zomer het buitenland op zoekt voor een avontuur bij de Bulgaarse club PFC Beroe. Na financiële problemen bij die club wordt zijn contract deze maand echter ontbonden. De 1.96 meter lange goalie komt op het hoogste niveau in Bulgarije tot acht duels.
Bakker: ,,Ik had er meteen goed gevoel bij toen Almere City FC zich meldde. Voor mij persoonlijk was het een goed moment om hier uit Bulgarije te vertrekken. Almere City FC heeft de laatste jaren laten zien ambitie te hebben en een plan. Het gaat momenteel sportief nog niet naar behoren, maar deze selectie heeft genoeg kwaliteit om in de tweede seizoenshelft nog mee te doen voor een plaats in de Play-Offs.”
Almere City FC was in de markt voor een keeper, nadat Michael Woud rond de jaarwisseling de overstap maakte naar Japan. Technisch manager Teun Jacobs: ,,Bakker heeft ervaring in de Keuken Kampioen Divisie en de omstandigheden laten het toe om hem terug naar Nederland te halen. Nordin is groot en fysiek sterk en gaat de concurrentie aan met onze huidige keepers.”
Foto: Kristian Krijgsman/Calina Inc

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl