Ronald Alfred en RCZ gaan samenwerking aan met voetbalschool RA Soccer Academy

Zaandam- Vanaf 6 februari zal Ronald Alfred bij RCZ in Zaandam een voetbalschool starten voor onder andere eigen jeugdleden van de club.
RA Soccer Academy wordt bij RCZ aangeboden vanuit de club en is dus niet vrij toegankelijk. Jeugd die hiervoor in aanmerking komt zal worden benaderd door de club. Op de voetbalschool zal worden getraind in kleine groepen met veel persoonlijke aandacht voor de deelnemers. Hieronder stelt Ronald zich aan ons voor. “Ik ben Ronald Alfred en in het dagelijkse leven ben ik personal trainer. Daarnaast ben ik al 7 jaar jeugdtrainer bij het AFC. Een bekende Amsterdamse club met een uitstekende jeugdopleiding. Afgelopen jaren heb ik daar veel jeugdteams, waaronder selectieteams getraind. Op dit moment train ik alle talentvolle meisjes.
Voordat ik trainer was, heb ik een aantal jaar in het eerste van RCZ gevoetbald. Ik kwam samen met trainer Peter Molenaar over van Hellas Sport, wat nu FC Zaandam is. Hierna ben ik verder gegaan als assistent trainer en uiteindelijk ben ik drie jaar hoofdtrainer van de RCZ selectie geweest. Ook toen ik ergens anders ben gaan trainen, ben ik altijd verbonden gebleven met RCZ. Onder andere door te blijven voetballen bij de veteranen. Nog steeds kom ik graag bij de club, om naar het 1e en jeugdteams te kijken en om een praatje te maken.”


Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl