Publiek weer toegestaan bij AZ jeugd: AFAS trainingscomplex weer geopend voor publiek

Zaanstad- Het AFAS Trainingscomplex is bij wedstrijden van de AZ Jeugd- inclusief Jong AZ- weer geopend voor publiek. Dit als gevolg van de versoepelingen na de meest recente coronapersconferentie. Wel gaat dat gepaard met een aantal voorwaarden.
Bezoekers van achttien jaar en ouder dienen bij betreding van het hoofdgebouw een test- of vaccinatiebewijs – in combinatie met een geldig identiteitsbewijs – te laten zien. Dit geldt ook voor het bezoek aan een toilet. Ook is het binnen te allen tijde verplicht een mondkapje te dragen en anderhalve meter afstand van elkaar te houden. Het Family Home is tijdelijk alleen via de ingang op de tribune te bereiken.
Buitenlucht
Bij de poorten van het AFAS Trainingscomplex wordt geen QR-code gevraagd. Bezoekers kunnen zich in de buitenlucht vrij bewegen, maar dienen wel de anderhalve meter regel in acht te nemen.
Bezoekende clubs
Spelers en staf van bezoekende clubs moeten het gebouw via de hoofdingang betreden. Zij die achttien jaar of ouder zijn worden bij binnenkomst gecontroleerd op een QR-code en een geldig identiteitsbewijs. Dit is ook benodigd bij het bezoeken van kleedkamers en sanitaire voorzieningen.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl