Arjen Zwaan nieuwe trainer WSV 1930

Wormer- In het volgende nieuwe seizoen 2022-2023 zal Arjen Zwaan de nieuwe hoofdtrainer van de zondagselectie van WSV’30 worden. Aan het eind van het seizoen zal de ambitieuze trainer zondag vierdeklasser vvv Westzaan verruilen voor zondag derdeklasser WSV 1930. De club uit Wormer neemt afscheid van Rob Hersche die bezig is aan zijn laatste seizoen.
Arjen is momenteel actief als hoofdtrainer van vvv Westzaan en traint ook de JO17 van FC Volendam. De Zaandammer wil het seizoen in Westzaan goed afmaken en heeft uitgesproken zo lang mogelijk bovenin mee te doen en de titel te willen pakken.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl