(Jong) AZ wacht verdere versoepelingen af

Alkmaar/Zaanstreek- Het kabinet maakte dinsdagavond bekend dat de stadions weer open mogen, maar wel met slechts eenderde bezetting. Dit tot teleurstelling van AZ en het volledige betaald voetbal, waarmee eerder vandaag een statement naar buiten werd gebracht. Uiterlijk half februari communiceert AZ richting de fans over de gang van zaken rond de volgende thuiswedstrijden.
AZ speelt zijn drie eerstvolgende wedstrijden allemaal buitenshuis. Tussen 5 februari en 12 februari wachten uitduels met achtereenvolgens PSV, RKC Waalwijk en Go Ahead Eagles. Daarna volgt op zaterdag 19 februari een thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo. En ook Jong AZ kampt op het AFAS trainingscomplex met dezelfde problematiek.
In afwachting
In de week voorafgaand aan het duel met Heracles staat een nieuwe corona-persconferentie gepland. Mogelijk worden dan nieuwe versoepelingen aangekondigd met betrekking tot de stadionbezetting. In afwachting daarvan kan AZ de fans helaas nog niet goed informeren over de gang van zaken rond aanstaande thuisduels. Dat zal daarom na 15 februari gebeuren, of eerder indien mogelijk. Zodra tussentijds iets verandert, komt AZ met een update.
Eenhoorn: ‘In gesprek met supporters’
Algemeen Directeur Robert Eenhoorn: “Wij hebben aangetoond veilig en verantwoord een hogere bezettingsgraad aan te kunnen. Dan is het zeer teleurstellend dat het kabinet geen gehoor geeft aan de oproep van de clubs en het betaald voetbal om met minimaal tweederde van de capaciteit te beginnen. Wij zullen binnenkort in gesprek gaan met een afvaardiging van onze supporters en sponsorrelaties en met hen deze situatie bespreken.”
bron: az.nl

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl