Don Koehorst interim trainer ZCFC

Zaandam- Zaterdag 3e klasser ZCFC heeft een interim trainer voor de afronding van het lopende seizoen gevonden. Na het directe vertrek van Willem Zeijlmans ontstond er een vacante vacature open.
Met ingang van februari heeft het Zaans oranje een interim trainer voor de selectie van ZCFC gevonden. Ron Karreman heeft de trainer aangedragen en is het bestuur er in een gesprek met Don Koehorst uitgekomen om het lopende seizoen af te maken.
Don heeft in het verleden vele heren- en dames selectieteams getraind. Met de vrouwen van sc Buitenveldert en Ter Leede is hij drie keer landskampioen geworden. Ter Leede was toentertijd satelietclub van ADO Den Haag en heeft hij samengewerkt met Sarina Wiegman. Ook volgend seizoen is Don actief als trainer in de Topklasse vrouwen. Woonachtig met zijn gezin in Hoofddorp is Don in het dagelijks leven consultant bij ScoliX waar hij scholen- PO tot en met HBO- helpt bij de werving van hun nieuwe directeur, rector of bestuurder en is hij zelfstandig professioneel coach. Het bestuur van het Zaans oranje is blij om Don te verwelkomen bij ZCFC en wenst hem veel succes voor de komende 4 maanden. De missie is om met ZCFC lijfsbehoud te realiseren om zo derdeklasser te blijven.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl