sc Hercules Zaandam zet de bloemetjes buiten met aktie: Adopteer een bloembak

Zaandam- Het fraaie sportpark Kuilpad is de thuishaven van sc Hercules Zaandam. Op het complex staan in totaal 18 plantenbakken die allemaal voor een heel jaar geadopteerd kunnen worden. Dat kan individueel, maar bijvoorbeeld ook door een heel voetbalteam. De club biedt de mogelijkheid om een bloembak te adopteren. Een ludieke sponsoractie van de Herculieten die een erg fraai sportcomplex bekleden.
Adopteer een bloembak
Door corona mist sc Hercules Zaandam een fiks aantal kantine en overige inkomsten. Geld dat de vereniging goed kan gebruiken want om nou te zeggen dat het geld tot de plinten gutst? Om de gaten in de begroting te dichten en de boel wat op te fleuren hebben de Herculieten een mooie aktie bedacht. Voor onze nu nog lege plantenbaken is de club op zoek naar sponsorende partners.
De club heeft 18 plantenbakken op het terrein aan het Kuilpad in Zaandam staan die allemaal voor een heel jaar geadopteerd kunnen worden. Dat kan individueel maar bijvoorbeeld ook door een heel voetbalteam, hetgeen ook erg leuk kan zijn voor de teamfoto. Voor €100,- per jaar is een mooie plantenbak te adopteren die gevuld zal worden met nieuwe beplanting. De onderhoudsploeg zorgt er voor dat er een mooi bord met de naam van de sponsor(en) in de plantenbak komt. Het mooie van deze actie is dat het geld volledig besteed zal worden aan de jeugdafdeling.
De bollenmix die het hele seizoen voor mooie bloemen gaat zorgen heeft de club geschonken gekregen en het bedrijf dat de bollen gaat planten en het onderhoud gaat doen, doen dat uiteraard niet voor niets.
Wil je meedoen?
Vind je dit een goed idee en doe jij ook mee? Laat het de penningmeester van sc Hercules Zaandam dat dan voor 1 maart 2022 weten. Stuur hiervoor een mail naar penningmeester@hercules-zaandam.nl

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl