Huisfotograaf Arno aanwezig bij oefenduel ZVV Zaandijk JO17 en JO18

Zaandijk- Het was een frisse zaterdagochtend maar de jongens van ZVV JO18 en JO17 stonden enthousiast klaar voor hun oefenwedstrijd. En daar was onze huisfotograaf Arno van den Broek aanwezig om wat kiekjes te nemen voor de wekelijkse rubriek: Kiek mijn team. Vorige week was hij aanwezig bij SVA, dit keer deed hij Zaandijk aan. En dat resulteerde in een paar prachtige foto`s.
Dat de JO18 van hun jaar jongere tegenstander won was niet verrassend maar ook helemaal niet belangrijk. Er werd sportief gevoetbald en ondanks dat de competitie nog niet is gestart was dit een prima alternatief. Beide teams zijn alweer in training en konden hun hart op zaterdag 22 januari ophalen op sportpark Schanszicht in Zaandam.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl