Inhaaldatum TOP Oss – Jong AZ vastgesteld

Zaanstad- Het Keuken Kampioen Divisie-duel TOP Oss – Jong AZ wordt op maandag 24 januari om 20:00 uur ingehaald. Zo maakte de KNVB dinsdag bekend. Het treffen met de Ossenaren werd eerder uitgesteld wegens verschillende coronabesmettingen.
Komende vrijdag spelen de beloften eerst nog tegen VVV-Venlo. Het duel op het AFAS Trainingscomplex begint om 20:00 uur. Wegens de landelijke coronamaatregelen is er geen kaartverkoop. Wel is de wedstrijd te volgen via het Twitter-account van AZ en het schakelprogramma van ESPN, waar later ook highlights te zien zijn.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl