Vervolg competitie in zicht; hoop op herstart in het weekend van zaterdag 29 en zondag 30 januari

Zaandam- Het is afwachten wanneer er weer in competitie verband kan worden gespeeld. En in de tussentijd blijven jeugdvoetballers lekker doortrainen. En hoe lekker is het als je trainer na afloop ook nog eens warme chocolademelk serveert? De jeugdvoetballertjes van ZCFC konden rekenen op zo`n heerlijke beker om zich op te warmen. Het leverde allemaal blije gezichten.
Dinsdag 25 januari is er weer een nieuwe persconferentie met hopelijk verdergaande versoepelingen. Voor het vervolg van de competitie zetten we nu in op het weekend van zaterdag 29 en zondag 30 januari 2022. Dit betekent dat alle competitie- en bekerwedstrijden tot en met 28 januari vervallen. Na de persconferentie van de 25e hopen we meer duidelijkheid over het verloop van de competitie te kunnen geven. In de tussentijd worden verschillende scenario’s uitgewerkt die worden besproken met de diverse belangenorganisaties.