Komen en gaan van RCZ jeugdleden die trainen op de zaterdag

Zaandam- Er mag weer gevoetbald worden en dat betekende bij RCZ de hervatting van onder andere de dwergentraining. Op zaterdag ochtend 15 januari was het bij de Racers op sportpark Jagersveld aan de Dr H.G. Scholtenstraat in Zaandam weer een komen en gaan van jongeren die hun geliefde sport weer konden beoefenen.
Kinderen van 4 tot 5 jaar konden zaterdag ochtend van 10 tot 11 uur weer lekker voetballen. ook bij RCZ waren later op de zaterdag de veteranen, zaterdag 1 en 2 weer aan het trainen. Verder was er een oefenwedstrijd tussen de JO19-1 en J017-1. Het was een heerlijk om iedereen weer op het veld te zien staan en in beweging te zien komen.Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl