OSV langer door met Maurice Renger

Oostzanerwerf- De Oostzaanse Sport Vereniging gaat langer door met hoofdtrainer Maurice Renger. De zaterdag 2e klasser ziet geen enkele reden waarom het niet met de ambitieuze coach verder zou moeten gaan. OSV staat in de subtop van de 2e klasse-A en kende een prima start. Op zaterdag 5 februari verwachten de Oostzanerwerfers de competitie te hervatten met een thuisduel tegen hekkensluiter FC Zaandam.
De club kan dan ook met trots mededelen dat hoofdtrainer Maurice Renger zijn contract met een jaar heeft verlengd. Hierdoor blijft hij ook in het seizoen 2022/2023 hoofdtrainer van het eerste elftal van zaterdag 2e klasser uit Oostzanerwerf. De club is enorm blij met de verlenging van Maurice en hoopt de progressie onder zijn leiding te kunnen doortrekken.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl