FC Volendam legt Fortuna Wormerveer talenten vast

Wormerveer- De Fortuna Wormerveer jeugdspelers Anass Bouziane en Quincy Hoquee, spelend in de JO16 van de Wormerveerders, spelen komend seizoen in het Oranje van FC Volendam.
Na een stage traject van een paar weken in december is FC Volendam overtuigd geraakt van hun kwaliteiten. Al eerder plukte Volendam uit deze lichting een speler weg, namelijk Jesper Tielemans. De tweelingbroer van Anass, Wasim, is eerder overgestapt naar AZ. Ook Telstar heeft drie spelers uit dezelfde lichting onder gebracht in hun jeugd opleiding. Over een kweekvijver in Wormerveer kan inmiddels wel worden gesproken. Meerdere spelers uit de huidige O16 hebben of gaan diverse stages lopen bij BVO’s. De trainers Romain, Job en Driss en leider Rogier leveren in ieder geval erg mooi werk!


Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl