Komend weekend geen competitievoetbal: Zaterdag 15 januari geen (jeugd)competitiewedstrijden

Zaanstad- Komend weekend is er geen competitievoetbal als het gaat om het amateurvoetbal. De secretarissen van de meeste voetbalverenigingen zullen het vast al voorbij hebben zien komen. De KNVB heeft dinsdagmiddag de wedstrijden tot en met vrijdag 21 januari uit het systeem gehaald. Dat betekent dat er ook op zaterdag 15 januari geen (jeugd) competitiewedstrijden zullen plaatsvinden. Vanaf dinsdag 11 januari 2022 zijn de openingstijden van buitensport locaties voor jongeren tot en met 17 jaar wel verruimd.
Alle competitiewedstrijden zijn tot en met vrijdag 21 januari komen te vervallen heeft de KNVB zojuist bekend gemaakt. Dat komt niet als grote verrassing uit de lucht vallen maar het is inmiddels wel een definitieve beslissing. Het is wachten op de persconferentie die deze week zal komen hoe de vlag er momenteel bij hangt met een eventueel vervolg van de amateur voetbalcompetities.
Vanaf dinsdag 11 januari 2022 zijn de openingstijden van buitensport locaties in Zaanstad (en de rest van het land)voor jongeren tot en met 17 jaar wel verruimd.
Eerder konden zijn buitensporten tot 17:00 uur maar vanaf 11 januari kan dat tot 20:00 uur.
Corona en sport (waaronder zwemmen, groepslessen en sportevenementen)
Binnensportlocaties zijn gesloten. Buitensportlocaties zijn open tussen 5 uur ’s morgens en 5 uur ’s middags. Voor iedereen tot en met 17 jaar zijn buitensportlocaties open tot 20:00 uur ’s avonds.
Voor meer informatie en het laatste voetbalnieuws kan de website van de KNVB worden geraadpleegd via https://www.knvb.nl/nieuws/amateurvoetbal/competitiezaken/65735/komend-weekend-geen-competitie-amateurvoetbal