Selectie zvv Zaandijk weer veilig thuis na fantastische midweek Valencia

Zaandijk- De herenselectie van zondag 4e klasser zvv Zaandijk is op trainingskamp geweest in het Spaanse Valencia. Gelukkig gooide coronabesmettingen geen roet in de paëlla. Onder leiding van de technische staf en een professioneel mentaal begeleidingsteam werkten de Zaandijkers, onder aangename temperaturen, een uitgebreid voetbal- en teambuildingsprogramma af. Hopelijk kunnen de mannen hun verworven vaardigheden na de winterstop succesvol laten zien in de hervatte competities.
De week is voor de Zaandijkers inmiddels ten einde maar de dagen vlogen voorbij en iedereen genoot volop van het mooie Valencia en het prima programma wat de begeleiding voor hen in elkaar had gezet. De week begon met een potje voetgolfen- met als winnaar Ramano Banel. Dinsdag werd er padel gespeeld. De winnaar van de recreatieve poule waren Jair en Robin en bij de serieuze poule Bart van Rijssen en Joey van Raam. Woensdag was er in de ochtend een 8 tegen 8 toernooi en `s middags genoot met van een Mestella tour. Donderdag stapte men op de fiets voor een tocht met opdrachten. Ook werd het voetbalstadion van VCF Valencia bezocht middels een heuse stadiontour. Vrijdag wandelden de meeste selectie spelers door de stad daar waar sommigen de electrische step pakten. Vrijdag avond vloog de selectie weer terug naar Schiphol waar de meeste spelers dit weekend van de gelegenheid zullen maken om nog wat uit te brakken.
Met dank aan de fraaie foto`s van Zaandijk begeleider-tevens assistent trainer: Jan Pool die samen met hoofdtrainer Christopher Manuputty kunnen terugkijken op een geweldige week in Spanje.


Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl