Rood Wit Zaanstad en hoofdtrainer Levinho Wijdenbosch verlengen de samenwerking

Zaandam- Rood Wit Zaanstad en hoofdtrainer Levinho Wijdenbosch verlengen de samenwerking. En dat is niet meer dan logisch want de Zaandammer legt zijn hele ziel en zaligheid in de club en is normaliter iedere dag wel op de club te vinden. Op Sportpark Poelenburg kunnen ze voorlopig niet zonder hem. De jeugd afdeling is groeiende en ook daar is de hoofdtrainer erg bij betrokken. Daar is hij coördinator en hulptrainer. Met in zijn kielzog multifunctionele assistent trainer Selcuk Akpinar waarmee eveneens werd verlengd.
Wijdenbosch is nu bezig aan zijn 4e seizoen bij de Rood-Witten die uitkomen in de vierde klasse D. Zelf voetbalt hij nog in het eerste zaterdag elftal- al bungelen die onderaan in de zaterdag 4e klasse- waarbij gezegd moet worden dat het team moet passen om niet te degraderen naar de nieuw te vormen 5e klasse zaterdag.
Maar de prestaties van het eerste elftal van sv Rood Wit Zaanstad zijn goed te noemen. Met een achterstand van slechts drie punten op de koploper, maar toch een 7e plek- met 8 gespeelde wedstrijden en 13 punten- is er nog van alles mogelijk. De ploeg kan van iedereen winnen maar er spelen tal van goede ploegen in de 4e klasse D. Vooral de Haarlemse ploegen zijn stug maar met titelkandidaten RCZ, vvv Westzaan en ZVV Zaandijk liggen er meerdere kapers op de kust voor de titel. En hetzelfde geldt voor de periodetitels die via een zijdeur nog kans bieden op promotie naar de felbegeerde 3e klasse.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl